likehar.hu
Hamvasító termékcsalád, ami maximális ápolást biztosít
2019. 08. 05.

A csodálatos szőke hamvas fürtök garantáltak a Like Hair szalonban, de ahhoz, hogy ezek a következő festésig makulátlanok maradjanak érdemes megfelelő sampont és ápoló termékeket választani. A nyaralásom előtt egyeztettem Lukovics Imrével és a Kérastase Absolu Bain Lumiré termékcsaládot ajánlotta.

Mi szőkék tudjuk, hogy a nyaralás megpróbáltatásai megviselik a fürtjeinket, a napsütés besárgítja, a tengervíz kiszívja a színét és szárítja a hajunkat. A megfelelő ápolással mindez megelőzhető, vagy orvsolható. Utazó kiszerelésű termékeket választottam az olaszországi nyaralásom előtt és bizony gyönyörű, hamvas hajkoronával tértem haza, amin semmi károsodás nem látszott. 

Két évvel ezelőtt kerültem Imre keze alá, amikor egy másik fodrász elrontotta a hajamat, konkrétan türkiz, nyúló Barbie baba haj tapintású fürtökkel, kisírt szemmel. Azóta folyamatos figyelemmel és műgonddal festi, ápolja a sörényemet, ami lassan teljesen rendbe jön. Az első perctől kezdve a Kérastase termékeit ajánlotta, így fogok ezekről még írni jócskán, mert próbáltam ezt azt. Azóta tudom, látom mennyire fontos a jó sampon választás, pedig régen csak a balzsamokra koncentráltam. A prémium kategóriás ápolók pedig tényleg többet tudnak.

Kérastase Blond Absolu családot a szőkéknek, melírozott vendégeknek találta ki a márka. A szép világos haj sokszor megviselt, töredezett végű és esetenként károsodott is, így lényeges a megfelelő ápolás. A termékcsalád vízmegkötő hialuronsavat és havasi gyopárt tartalmaz, így tökéletesen ápol és intenzíven regenerál amelett, hogy nem hagyja hogy a szőke sárguljon, elveszítse fényét. 

Hialuronsav: ultra-koncentrált sav – belülről tölti fel és gyógyítja a hajrostok repedését, javítja a hajszálak felszínének minőségét, illetve egységesíti a hajrostok felszínét.

Edelweiss (havasi gyopár): üde, halhatatlan virágként ismert növény – antioxidáns hatású, óvja a hajat a sérülésekkel szemben, puhítja & nyugtatja az igénybevett hajrostokat.

 #BlondAbsolu termékcsalád tagjai:

-Bain Lumiére hidratáló, hamvasító hajfürdő
- Bain Ultra-Violet semlegesítő hajfürdő
- Ultra-Violet semlegesítő maszk
- Cicaflash intenzív hajápoló tej
- Cicaplasme hajápoló, hővédő szérum

Hamvasító sampontból csak a kasszikus lila drogériás verziót ismertem, itt már az állag, az áttetsző formula is meglepett, hát még az illat. Kicsit izgultam, hogy mennyire fogja szárítani Bain Lumiére hidratáló, hamvasító hajfürdő az amúgy is megviselt hajvégeimet (ugye ezek még nem nőttek le a hajkatasztrófa után), de le kell lőnöm a poént, hidratálta azt.

Ezután pedig jöhet Ultra-Violet semlegesítő maszk, amit pakolásként érdemes törölköző száraz hajra felvinni és rajta hagyni, majd ezután öblíteni csak. Én általában 15-25 percig hagytam rajta és a gubancos göndör hajam selymessé, puhává és könnyen kezelhető vált. Szinte siklik benne a fésű, így alig vesztettem hajszálakat a bontogatás során, hiszen nem is kellett túlzottan fésülni. 

Szárítás előtt a hajvégekre felvittem Cicaplasme hajápoló, hővédő szérumot, aminél bátran száríthattam a hajam. Nem nehezítette el a tincseimet és kis se nyújtotta a loknikat. Minden várakozásomat felülmúlta. 

A termékeekt travel size kiadásban szereztem be, ami azért jó, mert így könnyen megismerkedhet az ember lánya a különböző terrmékcsaládokkal. Nagy kísérletező lévén mást is ki fogok próbálni a márkától, de megjegyzem magamnak, hogy a hajam imádta ezt a termékcsaládot. 

 

>>> Termékeket itt rendelheted meg <<<

partner
©2018 likehair.hu
powered byForweb - Webáruház készítés