likehar.hu

SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS

Fizetési módok

 • Személyesen történő teljesítés: Üzlethelyiségünkben, a megrendelt termék átvételekor, forintban fizetheti meg a termék vételárát, készpénzben, vagy bankkártyával.
 • Előre utalással történő teljesítés: Az előre utalás választása esetén Önnek a megrendelés megerősítéséről szóló e-mailben díjbekérőt küldünk, mely tartalmazza a Vállalkozás adatait, a bankszámlaszámot, a Számlavezető Pénzintézet nevét, a kedvezményezett nevét, a fizetési határidőt, a rendelésazonosítót, a rendelés részleteit és a fizetendő árat. Utalása bankszámlánkra történő beérkezését követően tudjuk Önnek megkezdeni a szállítást a szállítási határidő szerint.
 • Utánvéttel történő teljesítés:A terméket az általunk megbízott futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni. Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj hozzáadódik.
 • Bankkártyásfizetési mód választása esetén, Önt választása szerint átirányítjuk a BARION Payment Zrt., vagy a PayPal oldalára.

A BARION Payment Zrt.a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény. Engedély száma: H-EN-I-1064/2013. További tájékoztatást a pénzügyi szolgáltatásról a linkletöltésével kaphat. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

PayPal fizetési mód választása esetén a vásárló a számla összegét a PayPal online szolgáltatón keresztül fizeti meg. Ehhez a vásárlónak a szolgáltatónál regisztráltnak kell lennie, vagy regisztrálnia kell. A PayPal felhasználói feltételek megtekinthetők az alábbi linken: https://www.paypal.com/HU/webapps/mpp/ua/useragreement-full?locale.x=en_HU

 • A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási információk

 • A webáruházunk által kapott megrendeléseket kizárólag a GLS futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08-17 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a fent megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják.
 • Kizárólag abban az esetben rendelje meg utánvéttel a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.
 • Lehetőség van személyes átvételre is üzletünkben.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén a Vállalkozás ügyfélszolgálati adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Házhoz szállítás díjszabása

 • A házhoz szállítás díja GLS futárszolgálattal: 1490,-  Ft
 • Az utánvét díja: 890 Ft.
 • Személyes átvétel esetén nincs szállítási és utánvételi díj.

Amennyiben a termék adatlapján úgy látja, hogy a kiszállítás díjmentes, szállítási költség nem terheli a megrendelését.

Utánvételes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj a rendelés értékéhez hozzáadódik.
partner
©2018 likehair.hu
powered byForweb - Webáruház készítés