likehar.hu

SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS

1.A megrendelt termék ellenértékének és a házhoz szállítás díjfizetésének módja

A Vásárló a termék(ek) vételárát és a szállítással kapcsolatban felmerülő költségeket a 3.-4. pontokban foglaltaknak megfelelően teljesítheti.

 

Utánvéttel történő teljesítés: A termék árát az Ön által választott szállítási módot biztosító szolgáltatónál történő átvétel során kell kifizetni. Az utánvéttel történő fizetés költsége: 1490,- Forint. Amennyiben a megrendelt terméket üzlethelyiségünkben, személyesen kívánja átvenni, ebben az esetben Üzlethelyiségünkben, a megrendelt termék átvételekor, forintban fizetheti meg a termék vételárát, készpénzben, vagy bankkártyával, melyet nem terhel az utánvéthez kapcsolódó költség.

Előre utalással történő fizetés: Amennyiben ezt a fizetési módot választja, az általunk kiküldött díjbekérő alapján banki átutalással előre kell megfizetnie a termék vételárát és a felmerült szállítási költséget. A pénzügyi teljesítés beérkezését követően azt visszaigazoljuk, és ekkor kerülhet a termék postázásra. Az előre utalás tekintetében külön költséget nem számítunk fel.

Online fizetés:

Barion

A Webáruházban történő vásárlás Önnek lehetősége van bankkártyája terhére online fizetést teljesíteni A Barion Payment Zrt. szolgáltató oldalán.

Bankkártyás fizetés esetén a kényelmes és biztonságos fizetést a BARION Payment Zrt. biztosítja, amely a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, amely engedély száma: H-EN-I-1064/2013. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

Ön elfogadja, hogy a pénzügyi teljesítés igazolása érdekében továbbítjuk a tranzakció azonosításához szükséges adatokat a BARION ZRT. részére.

A bankkártyával történő fizetés esetén a felhasználót átirányítjuk a szolgáltató oldalára, kártya adatai és a pénzügyi tranzakció adatai az Eladó számára nem hozzáférhetők.

A bankkártyás fizetés választása semmilyen költséggel nem jár a felhasználóra nézve.

Paypal

A Webáruházban történő vásárlás Önnek lehetősége van PayPal számlája terhére online fizetést teljesíteni a PayPal szolgáltató oldalán.

A fizetéshez az Ön által választott szolgáltató felületére irányítjuk. A PayPal rendszer előnyösebb, ha rendelkezik ott megnyitott (vagy megnyitható) számlával (PayPal account). A PayPal gombra kattintva léphet tovább az online fizetéshez. Ekkor – perceken, kivételes esetben 1-2 órán belül - önnek kapnia kell egy emailt a megrendelése adataival. Amennyiben ez nem érkezik meg, kérjük, ellenőrizze a megadott email címét, illetve írjon nekünk ügyfélszolgálati elérhetőségünkre. A kiválasztott fizetési rendszerben kövesse az ott megjelenő utasításokat. A PayPal rendszerében történő fizetési mód választása során a vevő választhat, hogy bejelentkezik a saját PayPal fiókjába, vagy bankkáryával fizet. Sikeres fizetés után ismét kapnia kell egy visszaigazoló emailt. Amennyiben a fizetés bármilyen ok miatt sikertelen volt, az első emailben lévő link segítségével, három napon belül újra megpróbálhatja. Három napon túli, ki nem fizetett rendeléseket törli a rendszerünk, a megrendelését semmisnek tekintjük.

Az online fizetési fázisban már nincs lehetőség a megrendelése módosítására. Amennyiben mégis módosítani szeretne, akkor szakítsa meg a fizetési folyamatot, és állítson össze egy új megrendelést. Ha kifizetés után szeretne módosítani, kérjük a lehető leghamarabb vegye fel a kapcsolatot velünk.

A termék tulajdonjoga a vételár Vásárló által történő teljesítéséig az Eladót illeti.

2.Szállítási információk

Önnek a terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott szállítási címre, vagy átveheti azt a Foxpost Ön által kiválasztott csomagküldő automatájából. Lehetőség van a házhoz szállítás esetén 24H Expressz szolgáltatás igénybevételére, mely esetben a délelőtt 11 óráig leadott megrendelések 24 órán belül kiszállításra kerülnek.

Raktáron lévő termékek esetében a kiszállítás a megrendelés visszaigazolásától számított 1-4 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron 3-15 munkanap.

Amennyiben a Foxpost szolgáltató csomagpontját választja, akkor az Ön által választott csomagpontra történő beérkezést követően a szolgáltató tájékoztatást küld a csomag érkezéséről az Ön e-mail címére.

A megrendelt termékeket személyesen is átveheti üzlethelyiségünkben.

Szállítási díj:

Üzlethelyiségünkben, személyesen történő átvétel esetén szállítási díj: 0,- Ft

A házhoz szállítás díja: 1650,-  Ft

Házhoz szállítás díja 24H Expressz szolgáltatás választása esetén: 2990,- Ft

Foxpost csomagküldő automatába történő kézbesítés díja: 950,- Ft

Szállítással kapcsolatos reklamációk:

Kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni. Amennyiben az átadás-átvétel során a leszállított csomagon bármi nemű sérülést tapasztal, arról a szállítóval együttesen köteles jegyzőkönyvet felvenni.

Az igazolhatóan a szállításból eredő károkért a szállítást végző vállal felelősséget. Kérjük, hogy a szállítási reklamációjáról szóló jegyzőkönyvet küldje meg számunkra.

Weboldalunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az Eladó ügyfélszolgálati adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.
partner
©2018 likehair.hu
powered byForweb - Webáruház készítés